Sokerointikoulutukset

Sokerointikoulutukset järjestetään tilauksesta, kysy lisää jo tänään! Koulutukset sisältävät teoriaa ja käytännön harjoittelua kokeneen kouluttajan ohjauksessa. Sokerointikoulutuksessa opit miten sokerointi tehdään ammattimaisesti ja turvallisesti. Brassisokerointikoulutus on suunnattu sokeroinnin ammattilaisille. Saat koulutuksista mukaasi aloituspakkauksen, sekä todistuksen. Tervetuloa sokerointikoulutuksiimme!

Kaikki koulutushinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Sokerointikoulutus

380
  • kesto 1 päivä
  • teoria ja käytännön harjoittelu
  • kurssitodistus

Brassikoulutus

380
  • kesto 1 päivä
  • teoria ja käytännön harjoittelu
  • kurssitodistus

VIP-koulutuslisä

150
  • VIP-lisä kurssimaksuun
  • henkilökohtainen koulutus
  • saatavissa kaikkiin koulutuksiin

Koulutukset oppilaitoksille ja ryhmille

📚
  • koulutustilassamme Jyväskylässä, tai tilaajan tiloissa
  • tilauskoulutukset kaikkialle Suomeen
  • kurssitodistukset kaikille osallistujille

Lisätiedot ja ilmoittautumiset koulutuksiin - ota yhteyttä sähköpostilla.

Sokerointikoulutukset järjestetään tilauksesta, kysy lisää sähköpostilla! Kaikkiin koulutuksiin voit ottaa mukaan oman mallin, mutta mallihaku onnistuu myös meidän kauttamme. Halutessasi onnistuu myös yksityiset Vip-koulutukset.

Koulutuksesta lähetetään lasku sähköpostilla ilmoittautumisen jälkeen, laskun tulee olla maksettuna 7 päivää ennen koulutuksen alkua. Koulutuksen peruminen tai siirtäminen on mahdollista 7 päivää ennen koulutuksen alkua. Jos sairastut ja peruutus tulee alle 7 päivää ennen koulutuksen alkua, emme palauta maksua, mutta voit siirtää koulutusta. Kaikki hinnat sis.alv24%

Sokerointikoulutukset

  • Ma 11.12. Sokerointi peruskoulutus tai brassikoulutus
  • Ma 22.1. Sokerointi peruskoulutus tai brassikoulutus
  • Ma 5.2. Sokerointi peruskoulutus / Brassikoulutus
  • Su 25.2. Sokerointi peruskoulutus tai brassikoulutus
  • Ma 4.3. Sokerointi peruskoulutus / Brassikoulutus
  • Su 24.3. sokerointi peruskoulutus tai brassikoulutus
  • Ma 8.4. Sokerointi peruskoulutus / Brassikoulutus
  • Su 28.4. Sokerointi peruskoulutus tai brassikoulutus

Yhteistyökumppanimme

Scroll to Top